127 SOMMAR FESTIVALEN närmar sig nu☀️
Under sommaren håller vi en 6 veckor lång festival fullspäckade med massa aktiviteter för stora som små. Ni är alla välkomna 💫

Start: 24 Juni 
Tid: 12.00 
Ni hittar oss på Parkleken Ängen i Bredäng, vi syns där!

 127 Festivalen är tillbaka!

Detta år pågår 127 Festivalen från 24 juni fram till 2 augusti!
Varje dag från 12.00 till 18.00
Helt kostnadsfritt!
__________________________________________________________

Bredäng v. 26-27
Parkleken Ängen

Under dessa veckor hittar ni oss på Parkleken Ängen i Bredäng. Varje dag kommer det att erbjudas barnpyssel, ansiktsmålning, dansuppträdanden, spontanidrott, möjlighet att testa spela landhockey i riktig hockeyutrustning, dessutom möjlighet att få delta i olika tävlingar och massa andra barnanpassade aktiviteter.

Det kommer även under specifika dagar finnas möjlighet att rida ponny, hennamålning, ett kulturtält där man kommer kunna kolla på film, möjligheten att få testa på dansa och ta del av dansuppträdanden, talangjakt, minimaraton, MMA, prova på att åka skateboard som man kan få låna på plats och sportcenter som har framtidens fotbollsredskap och kommer hålla i olika hinderbanor.

__________________________________________________________

Vårberg v. 28
Parkleken Vårgården

I Vårberg kommer det återigen vara möjligt att vara med på 127s Dessertmästare, som en tävling där man designar sin egna cupcak. Det kommer även finnas möjlighet att testa Bungyrun, som är horisontell bungyjump. Vi spänner fast dig med gummilina bredvid din kompis. Du springer så långt du orkar innan gummi linan drar dig tillbaka.

Utöver det kan man även få sitt hår flätat eller testa på vattenlek, MMA, kulturtält med filmvisning, mini-basketturnering, ansiktsmålning och kreativt skapande.

__________________________________________________________

Sätra v.29
Sätradalsparken

I Sätra kommer ni få ta del av dragkamp, gladiatorspel, brännboll, kulturtält, fotbollsturnering, MMA, hennamålning, kreativt skapande, ansiktsmålning.

__________________________________________________________

Skärholmen v. 30-31
Skärholmens Torg

De två sista veckorna kommer man kunna testa på sumobrottning, rida på en mekanisk tjur som är en upplevelse både för stora och små, afrobeat uppträdande, smaka på bullar från Cinnabon, kulturtält, kreativt skapande, ansiktsmålning.

__________________________________________________________

127-festivalens syfte är att skapa en arena av, för och med ungdomar, vuxna, myndigheter, föreningar och samfund. En arena som erbjuder möjligheter för stadsdelens barn och unga. Möjligheter bestående av respektfulla möten, arbetsmöjligheter, att skapa goda förebilder och anordna hälsofrämjande och kostnadsfria aktiviteter

127 Festivalen möjliggörs med ekonomiskt stöd av Stockholm stad, SKHLM och Skärholmens Fastighetsägarförening. Samt i samarbete med Fryshuset Skärholmen, Kulturhuset Skärholmen och NOBE Aloe vera.