VI VÄLKOMNAR SEFORA TEKLE TILL MITT127

saffa

Mitt127 växer så att det knakar. Under hösten 2016 tillkom Derya Salimi och nu välkomnar vi Sefora Tekle till projektledningen. Sefora började sin resa hos oss på 127 Festivalen sommaren 2011 och arbetade på festivalen under tre år, under dessa tre år var hon arbetsledare för basketgruppen, dansgruppen och eventgruppenÅr 2014 slutade hon för att studera och har sedan dess b.la studerat till Kulturvetare med en examen i Medie- och kommunikationsvetenskap på Stockholms Universitet.

Sefora kommer främst arbeta med framtagandet och implementeringen av nya mediestrategier för alla projekt inom Mitt127 (127, Festivalen, Skolprogrammet, BePurple och 127 Young) och stärka den röda tråden mellan de olika verksamheterna.

” Jag ser väldigt mycket fram emot att börja arbeta på min gamla arbetsplats som har utvecklats något oerhört, denna gång med en ny arbetsroll som mediestrateg”

– Sefora Tekle, ny mediestrateg på Mitt127

 ”Rekryteringen av Sefora är en riktigt homerun. Det är ett perfekt tillskott inom ett område som behövts stärkas en längre period och jag är otroligt glad över att hon valt att komma tillbaka till Mitt127 med nya och fräscha kunskaper. ”

– Aseffa Hailu, verksamhetsansvrig på Mitt127

Mitt127s team består nu av Aseffa Haliu, verksamhetsansvarig & grundare. Sefora Tekle, Ram Cornejo, Alexandra Tecle och Derya Salimi som alla är projektledare.

Mitt 127 är samlingsnamnet för fyra förebyggande projekt som tillsammans bildar ett preventionsprogram. Detta preventionsprogram erbjuder ungdomar i Skärholmen möjlighet att förändra sin sociala omgivning genom delaktighet och inkludering. Den röda tråden mellan de olika projekten är delaktighet, samverkan, utveckling och gemenskap.